2009. május 8., péntek

Újabb terv

Kisfiam engem is meghív a szülinapjára!!! (ősszel)
De a "régi" Barnabást nem (van újabb is a csoportban), mert ráült a fejére.

2009. május 6., szerda

Projektek

Kisfiam mostanában több ötlettel állt elő.

Íme egy kis gyűjtemény:

Soha többé ne mossuk meg és ne vágjuk le a haját. Majd gitáros lesz.
Ez a vágya nem teljesült, röpke másfél óra alatt, mely a könyörgéstől kezdve (ülj szépen, mindjárt kész leszünk - hahaha, ahogy azt Móricka elképzeli), az ígérgetésen (illatos lesz a hajad, te pedig csinos!) és a fenyegetésen (ha nem maradsz nyugton, ferde lesz a frizurád!) át a teljes apátiáig (hát ilyen lett, Istenem, majd kinő) meglehetősen széles amplitúdójú érzelmi skálát ölelt fel, szóval ennyi idő alatt kész is lettünk. Anya ölében ült, az ollót Apa csattogtatta. Tényleg csinos lett és illatos. A hajszárítás már csak a jutalomjáték volt.
A gitáros karrierről azóta nem esett szó. Remélem nem törtük derékba egy kibontakozó tehetség szárnypróbálgatásait!

Vegyünk neki donosz ledót.
Ezalatt a bionicle harcosokat és egyéb, általunk őskövületek által meghatározni nem tudott legó figurákat érti. Az ötleteit egy prospektusból meríti. Ezzel szemben Jáva építőt kapott, amit az Állatkerti Játszóházban fedezett fel.

Megkaparintott egy hálós anyagból készült zsákot, azzal vadászik. Például távirányítót. Amikor kérdőre vonom, hogy hova tűntek a távirányítók (gyanús, hogy egyszerre ennyit nem keverhettem el még én sem), örömtől csillogó szemmel közli: elfogtuk őket!!! És előhozza a szákot, amiben ott vergődnek a csillogó testű zsákmányállatok.

És még egy vadászat:
Bedugja a kis ujjacskáját az orrába:
Egy óriási cicát kergetek!

Énekverseny





Kedves ügyes, okos Fibi!

Te biztos sokkal - de sokkal ügyesebb vagy nálam éneklésben, pedig én kiskoromtól minden nap énekelek, és énekes leszek, persze más is leszek de a kedvenc munkám mégis az éneklés lesz. Gratuláció neked Fibi, hogy 1. - helyezést értél el...nagyon büszke vagyok rád... De szomorú vagyok, hogy én 0. - helyezést értem el, de még oklevelet se kaptam, pedig este anyukám beszélt gyöngyike nénivel, és gyöngyike néni azt mondta, hogy nagyon nagyon szépen énekelek.

Sajnálattal: Mimi


No comment.